Full fart & lite till!!

Ja vi har nu gått in i klassiks Maj-koma. Allt händer före sommaren. Dessutom har vi ju en student ... eller graduate. Så aktiviteterna går slag i slag.
I Onsdags var det Academic Awards på ASD. Pris ceremoni för akademisk prestation på High School. Stolta föräldrar såg sina 2 High School döttrar ta emot priser.
Johanna: Graduating with High Honors (= mkt höga betyg), Presidential Award för Academic Exellence samt för att vara Kurs-etta på Higher Level IB Physics och slutligen American Citizenship Award.
Erika: Kurs etta på Algebra II resp Kurs-etta i Idrott.
....kan de vara hittebarn tror ni??
 
Natten mellan onsdag och torsdag var det Senior Sleep-over i skolan. Hygglig som man är så var jag där hela natten som 'chaperon'. Inte en minuts sömn på hela natten...men kul verkade dom ha: vattenkrig, ulitmate frisbee, fotboll, film och framåt tre-tiden var det ett 30-tal 18-åringar som tyckte det verkade kul att leka kurragömma.....skönt att min roll bara var att övervaka.
 
Torsdag eftermiddag var det Senior Walk och för Johanna som är klar med alla sina exams den sista dagen i skolan. Johanna har under de senaste 2 veckorna skrivit 10 exams och hållit ett Senion Seminar. Puh! Äntligen över!!
 
Och igår fredag var det dax för ASD Prom. Roaring Tweenties Theme på Hilton. Afton-klänningar uppsydda. Håret fixat på Salong Lundström :) . Sminket på. Dater på ingående. Limosiner bokade.
 
Mamma helt slut!!

ASD Prom 2013


RSS 2.0